Gevelelementen Kruijen & Frissen              

                  Fb

Afdrukken

Buitenzonwering

Buitenzonwering is er in vele soorten en maten. Denk hierbij aan knikarmsystemen met gesloten, halfgesloten cassetten of open systemen, markiezen, pergolazonwering maar ook screens. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment. Onze systemen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes in combinatie met diversen uitval lengtes.

 

Knikarmscherm Toskana

 

Het knikarmscherm Toskana valt door zijn slanke vormgeving bijna niet op aan uw woning. De fraaie vormgeving is het gevolg van een doordacht design en optimale toepassing van diverse technieken.

Dit is terug te zien in het feit dat dit zonnescherm zonder extra hulpsteunen zowel geschikt is voor een wandmontage als voor plafondmontage. Hándig, als de zonwering bijvoorbeeld onder een balkon bevestigd moet worden. De zonwering wordt standaard geleverd met het comfort van een somfy motor.

 

De Toskana is leverbaar in maar liefst 24 standaardkleuren, waarbij gekozen kan worden uit 18 gladde en 6 structuur lakken. Alle RAL-kleuren zijn op de frames aangebracht als een slag- en weerbestendige poedercoating. De frames worden zo behandeld dat ze beschermd zijn tegen weersinvloeden en de duurzaamheid van het scherm waarborgt. We beschikken over een ruime keuze doekkleuren. Zo is er altijd wel een kleur die bij uw woning past.

Toskana Mini

Voor de kleinere terrassen of balkons waar een niet al te grote uitval mogelijk is, vormt de Toskana Mini een perfecte oplossing. Deze uitvoering is leverbaar in een maximale afmeting van 450 cm breed x 250 cm uitval.

Toskana

De standaard Toskana is geschikt voor de middelgrote terrassen en balkons. De uitvoering is leverbaar in een maximale afmeting van 550 cm breed x 300 cm uitval.

 

Toskana Grande

De grote variant van de Toskana is de Toskana Grande. Dit scherm is geschikt voor middelgrote en grote terrassen.  Deze uitvoering is leverbaar in een maximale afmeting van 700 cm breed x 350 cm uitval aan één stuk! Gekoppeld kan dit scherm zelfs in 3 delen met een totale afmeting van 1950 cm breed x 350 cm uitval.

Family XXL

famxxl01_415

 

Is op uw terras maar alleen de mogelijkheid voor een niet al te breed scherm maar wilt u wel optimaal van uw terras gebruik maken? Dan is dit een geschikt scherm. De family Design is ideaal voor ruimten waar slechts een kleine breedte beschikbaar is maar toch een grote uitval gewenst. De Family Design met  twee overlappende XXL-armen biedt hiervoor de juiste oplossing.
◾Leverbaar voor type open, type regendak en type huls;
◾Al mogelijk bij een breedte van 150cm;
◾Maken al bij 250 cm zonneschermbreedte 400 cm uitval mogelijk!

 

illenium, Trentino & Toskana Grande (3-Buis cassette knikarmscherm)

 

Deze schermen zijn ontwikkeld voor middelgrote en grote terrassen. De moderne vormen van de cassette bieden in ingedraaide toestand optimale bescherming aan het doek en de techniek. Tevens geven deze designs elke gevel een fraaie aanblik en kan met een framekleur en zonneschermdoek naar keuze worden gecombineerd

 

Micro 100 (Cassette uitvalscherm)

- Micro 200 (Verticale zonwering)

 

Micro 300 (Markisolette)

 

Micro 850(z)/1000(z) Screen met of zonder ritssluiting

 

 

- Capri (Verandazonwering)

capri03_415

 

 

Overzicht doek kleuren

 

 

Knikarmscherm Lewens Toscana

Het knikarmscherm Toscana (Mini) valt door zijn ranke vormgeving bijna niet op aan uw woning. De fraai vormgeving is het gevolg van een doordacht design en optimale toepassing van beschikbare technieken. Dit zien wij ook terug in het feit dat dit zonnescherm zonder extra hulpsteunen zowel geschikt is voor een wandmontage als plafondmontage. Handig als de zonwering bijvoorbeeld onder een bovenliggend balkon bevestigd moet worden. De zonwering is leverbaar met soepel lopende handbediening of een comfortabele motorbediening.

Dat er goed over het ontwerp is nagedacht zien wij terug in allerlei kleine details. Zo zijn de eindkappen van de zonwering bijvoorbeeld zonder zichtbare schroeven gemonteerd en is de voorlijst van het zonnescherm voorzien van een afwateringskanaal.

De Toscana is leverbaar in maar liefst 24 constructiekleuren, waarbij gekozen kan worden uit 17 gladde, 6 structuur lakken en een geanodiseerde versie. Alle RAL-kleuren zijn op de frames aangebracht als een slag- en weerbestendige poedercoating. De frames worden hiervoor bij 200 °C gemoffeld, zodat ze duurzaam beschermd zijn. Ook wat doekkeuze betreft heeft u bij Lewens alle vrijheid om een voor uw woning geschikte kleur/ dessin te vinden. Alle doeken zijn bovendien geconfectioneerd met het Tenara kwaliteitsgaren.

Toscana Mini

Voor de kleinere terrassen of (inpandige) balkons waar een niet al te grote uitval nodig is, vormt de Toscana Mini een fraai oplossing. Deze uitvoering is leverbaar in een maximale afmeting van 450 cm breed x 250 cm uitval.

Toscana

De ‘normale’ Toscana is geschikt voor de middelgrote terrassen en balkons. De uitvoering is leverbaar in een maximale afmeting van 550 cm breed x 300 cm uitval.

Contact

Nievelsteenstraat 5
6471 CB eygelshoven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+ 31 45 541 4770

    

Valkenburgerweg 8
6367 GV Voerendaal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
045-5314982

Openingstijden

     
Eygelshoven   Voerendaal 

MA: 10:00 - 17:00
DI: 10:00 - 17:00
WO: 13:00 - 17:00
DO: 10:00 - 17:00
VR: 10:00 - 17:00
ZA: 10:00 - 14:00

 
        

MA: 13:00 - 17:00
DI: 13:00 - 17:00
WO: 13:00 - 17:00
DO: 13:00 - 17:00
VR: 13:00 - 17:00
ZA: 10:00 - 14:00