• + 31 45 541 4770
  • + 31 45 531 4982

Raamoplossingen

Raamoplossingen

Op deze pagina vindt u meer informatie over raamoplossingen.

15% DOE-HET-ZELF korting op horren voor ramen en deuren.

Wilt u graag horren in ramen en deuren en bent u zelf erg handig? Dan kunt u deze ook zelf bestellen via de webshop van Unilux.

De horren kunnen dan bij ons in de winkel geleverd worden en kunnen dan door u, 6 dagen per week, kosteloos worden opgehaald. 
Zo hoeft u niet thuis te zitten wachten tot de pakketdienst komt én krijgt u ook nog eens 15% extra korting. 
Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Unilux Keurmerk
Gevelelementen Kruijen & Frissen is premium Dealer van Unilux. Wilt u meer informatie over het merk? Klik dan hier.

Insecten zijn leuk, mooi en goed voor de natuur. Maar toch hebben we ze liever in de tuin dan in de slaapkamer. Om het motto te steunen, 'Alle kleine beestjes helpen', adviseren ook wij horren in uw woning. Dit zorgt ervoor dat ongewenste insecten buiten blijven, waardoor ze een grotere kans hebben op overleven en de insecten kunnen doen waarvoor ze er zijn.

Raamhorren zijn te krijgen in diverse varianten, denk hierbij aan inklemhorren, veerstifthorren, rolhorren en plisséhorren.
Afhankelijk van het type raam en behoefte kan er een passende oplossing geboden worden.

Inklemhorren
Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draai-kiepramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklemhor is geschikt voor draai-kiepkozijnen in hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.
inklemhor-1-600x600.jpginklemhor-3-600x600.jpg 
Veerstifthorren
De veerstifthor biedt de mogelijkheid om als vaste horpaneel in een houten kozijn of muursponning te plaatsen. De borstel rondom het profiel zorgt voor een insecten-dichte afsluiting. Met een 4-tal veerstiften is de veerstifthor eenvoudig te plaatsen. De veerstiften worden geplaatst op de hoogtestijlen.
Plaatsing in het kozijn d.m.v. de veerstiften, die het hele paneel makkelijk uitneembaar maken.
Veerstifthor-1-600x600.jpg       Veerstifthor-3-600x600.jpgPlissé raam horren
Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Samen met de plissé hordeur zorgt de Raam plissé Inklem Unit voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de raam plissé bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. Zonder te boren of schroeven wordt de Inklem variant eenvoudig in uw kozijn geklemd en is altijd uitneembaar. De standaard meegeleverde handgreep, voor nog meer bedieningsgemak. De Inklem Unit kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor draai-kiepramen. 

Inklemplisse-1-600x600.jpg Inklemplisse-2-600x600.jpg

Raam rolhor Super +
De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met speedreducer. Deze speedreducer functioneert gyroscopisch en zorgt ervoor dat de raamrolhor Super+ langzaam naar boven oprolt. Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is. De Super+ is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. De raamrolhor Super+ kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. In de dag montage gebeurt met speciale in de dag geleiders. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten. De aluminium cassette is volledig gesloten, het glasvezel gaas zit middels een speciaal doek gesealed om een RVS staf. Hierdoor blijft het gaas altijd in de geleiders en hebben insecten geen mogelijkheden om binnen te komen. 

Super-1-600x600.jpgSuper-2-600x600.jpgGevelelementen Montage Kruijen

Wij zien u graag terug in een van onze showrooms