• + 31 45 541 4770
  • + 31 45 531 4982

Glas overkappingen

Glas overkappingen

Op deze pagina vindt u meer informatie over glas overkappingen.

Overkappingen zorgen ervoor dat indoor living verlengd kan worden naar outdoor living. Met een overkapping kunt u uw tijd buiten optimaal benutten zonder afhankelijk te zijn van diverse weersomstandigheden. Wat heerlijk is het toch om een winterbarbecue te houden, niet? Onze overkappingen zijn te leveren in diverse varianten. Voorbeelden hiervan zijn overkappingen uitgevoerd met polycarbonaat / glas of ervaar de luxe van lamellenoverkappingen. Onze overkappingen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemaakt van de beste materialen die ervoor zorgen dat u er jarenlang plezier van heeft! Alle aluminium terrasoverkappingen worden op maat gemaakt zodat alle ruimte die u heeft optimaal word benut! Om de overkapping nog completer te maken kunt u naar wens kiezen uit diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals:
  • een terrasoverkapping met een verschuifbare of vaste zijwand of een ritsscreen,
  • een overkapping met een zonwering, een windscherm, een terrasverwarmer of ledverlichting.

Terrasbeglazing met schuifpanelen

Als de zon schijnt, is het tijd om uw volglas schuifpui open te schuiven. Met deze unieke terrasbeglazing gaat er elke dag weer een wereld voor u open. Letterlijk. Zijn de schuifpanelen gesloten, dan valt het daglicht rijkelijk naar binnen door het glas dat van vloer tot plafond reikt.
Stijgt de temperatuur? Dan schuift u zoveel panelen open als wilt, naar links en/of rechts...Gevelelementen Montage Kruijen

Wij zien u graag terug in een van onze showrooms