• + 31 45 541 4770
  • + 31 45 531 4982

Polycarbonaat overkappingen

Polycarbonaat overkappingen

Op deze pagina vindt u meer informatie over polycarbonaat overkappingen.

Overkappingen zorgen ervoor dat indoor living verlengd kan worden naar outdoor living. Met een overkapping kunt u uw tijd buiten optimaal benutten zonder afhankelijk te zijn van diverse weersomstandigheden. Wat heerlijk is het toch om een winterbarbecue te houden, niet? Onze overkappingen zijn te leveren in diverse varianten. Voorbeelden hiervan zijn overkappingen uitgevoerd met polycarbonaat / glas of ervaar de luxe van lamellenoverkappingen. Onze overkappingen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemaakt van de beste materialen die ervoor zorgen dat u er jarenlang plezier van heeft! Alle aluminium terrasoverkappingen worden op maat gemaakt zodat alle ruimte die u heeft optimaal word benut! Om de overkapping nog completer te maken kunt u naar wens kiezen uit diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals:
  • een terrasoverkapping met een verschuifbare of vaste zijwand of een ritsscreen,
  • een overkapping met een zonwering, een windscherm, een terrasverwarmer of ledverlichting.

Verleng uw buitenseizoen met een terrasoverkapping

Veel huiseigenaren willen hun terras niet langer alleen gebruiken tijdens de paar zomermaanden en kiezen voor een terrasoverkapping van aluminium.
Hierdoor is ook het mogelijk, om tijdens het koudere seizoen of bij regenachtig weer, gebruik te blijven maken van het terras.

Een aluminium terrasoverkapping biedt u tal van voordelen. Aluminium verweerd niet of nauwelijks door weersinvloeden, hierdoor heeft u tientallen jaren genot van uw investering.Tevens zijn individuele wensen voor wat betreft uitvoeringen mogelijk en kunt u kiezen uit glas of polycarbonaat.

Ook is het mogelijk om uw overkapping (met de juiste isolatie) geleidelijk uit te breiden; uiteindelijk kunt u door het plaatsen van een schuifpui of een glazen wand er voor kiezen om uw woongenot nog verder te verhogen.

Wij leveren verschillende modellen en uitvoeringen;

ISEO V905

 IMG_2288.jpg

Max. breedte 4000 mm
Max. uitval 3000 mm
Dakvulling Polycarbonaat 16 mm
Extra Ledverlichting mogelijk

Gevelelementen Montage Kruijen

Wij zien u graag terug in een van onze showrooms