• Eygelshoven + 31 45 541 4770
  • Voerendaal + 31 45 531 4982

Arya

Arya

Op deze pagina vindt u meer informatie over Arya.

Pellet kachel gezocht?

Bent u op zoek naar een goede pellet kachel? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Een pellet kachel biedt de gezelligheid van een houtkachel, echter het gebruik is zo eenvoudig waardoor het comfort van een gashaard wordt verkregen. De aanvoer van pellets, de snelheid van de ventilator en de hoeveelheid warme lucht die door de ventilator wordt afgegeven is volledig instelbaar. De pellet kachel is ideaal voor gebruik in een goed geïsoleerde woning. De temperatuur is eenvoudig constant te houden. Stel de temperatuur in op 19 graden Celsius en u heeft er geen omkijken meer na. De pellet kachel doet de rest. Vanaf het vooraf in te stellen tijdstip ontsteekt de haard automatisch, warmt op en houdt de ruimte vervolgens op de constante gewenste temperatuur. En daarbij is het verbruik ook nog eens behoorlijk laag, waardoor het éénmaal per week bijvullen van houtpellets veelal voldoende is.

Voordelen van een pellet kachel

Rendement van 90% en hoger
De stilste pellet kachel in zijn soort
Vermiculite binnenwerk: dit verlengt de levensduur van de kachel
Nederlandstalige bediening
EDS systeem zorgt voor perfecte werking van de kachel in uw situatie
De hoogste kwaliteit: 5 jaar garantie
Mooi en uitgebreid assortiment


Arya Classic

De Arya Classicpelletkachel kenmerkt zich door haar kleine omvang in combinatie met een echt houtkachel uiterlijk. In tegenstelling tot andere modellen wordt bij de Arya Classic geen gebruik gemaakt van een convectieventilator, het vermogen is te regelen door de grootte van de vlam. De haard kan minimaal 13 en maximaal tot maar liefst 30 uur branden op een vulling met pellets, dit maakt deze pelletkachel de zuinigste uit ons uitgebreide assortiment pelletkachels.

De pelletkachel Arya Classic is ideaal in te zetten als bijverwarming in uw woonkamer dankzij het regelbare vermogen. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen. Volledig instelbaar wat betreft tijd en temperatuur, zo heeft u altijd voldoende warmte op de door u ingestelde tijd.

Technische gegevens:
Vermogen nominaal (min-max): 2,5 – 6 kW
Pelletverbruik (min-max): 0,6 – 1,3 kg/h
Rendement: 86%
Diameter rookgasafvoer: ø 80 mm
Externe luchttoevoer: ø 35 mm
Inhoud pelletreservoir: 18 kg
Brandduur (min-max in uren): 13 – 30 h
Gewicht: 127 kg
Maatvoering H x B x D: 720-620-495 mm
Ruitenreinigingssysteem: Ja
Houtblokkenset mogelijkheid: NeeGevelelementen Kruijen & Frissen

Wij zien u graag terug in een van onze showrooms