• + 31 45 541 4770
  • + 31 45 531 4982

Tjallmo

Tjallmo

Op deze pagina vindt u meer informatie over Tjallmo.

pelletkachel-tjallmo-1-w1100-h500-cp.jpg

De pelletkachel Tjallmo is de enige drie-zijdige pelletkachel in zijn soort

De Tjallmo heeft een compacte maatvoering, is nog zuiniger in gebruik, stil en prachtig vormgegeven waarbij men vanaf elke zijde een perfect zicht heeft dankzij de grote zijruiten. 

De pelletkachel Tjallmo is geheel opgebouwd uit mooi en sterk vormgegeven gietijzer. In combinatie met de ronde voor- en zijruiten is de haard tot in de details perfect afgewerkt. Dankzij deze materialen én de hoge kwaliteitsonderdelen is de levensduur van de pelletkachel veel langer dan men gewend is bij een standaard pelletkachel.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

 Nominaal regelbaar vermogen

2,5 - 7 kW

 Pelletverbruik

0,5 - 1,4 kg/h

 Rendement

> 90%

 

 

 Rookgasafvoer

Ø 80 mm

 Aansluitmogelijkheid externe lucht

Ø 50 mm

 Inhoud pellet reservoir

10 kg

 Brandduur

8 - 20 uur

 Maatvoering H x B x D

1000 x 480 x 500 mm

 Gewicht

175 kgDEZE PELLETKACHEL IS UITGERUST MET DE VOLGENDE

UNIEKE NORDIC FIRE EIGENSCHAPPEN

 

  Auto Pilot System

De Nordic Fire pelletkachel is voorzien van het innovatieve Auto Pilot System. Dit systeem past, door temperatuurmetingen, automatisch de pellettoevoer en verbrandingssnelheid aan. Resultaat: een verhoogd rendement én besparing op het verbruik van pellets.

 

 Bovenaansluiting optioneel

Deze pelletkachel is voorbereid op een bovenaansluitset. Kiest u hiervoor, dan kan de kachel dichter bij de muur worden geplaatst. De bovenaansluitset wordt vooraf door één van onze pelletkachelspecialisten op juiste en veilige wijze gemonteerd.

 

 Full Auto Cleaning

De nieuwe Nordic Fire pelletkachels zijn voorzien van een vernieuwde Full Auto Cleaning. De branderplaat kantelt automatisch voordat de kachel wordt ingeschakeld. Hierdoor worden de rest-assen afgevoerd naar de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd: bovendien kunt u tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven legen.

 

  Garantie

Nordic Fire heeft dankzij de hoogwaardig toegepaste materialen een garantie van maar liefst 5 jaar op onderdelen van de pelletkachel. In combinatie met een onderhoudsovereenkomst heeft u daardoor de zekerheid dat uw kachel altijd perfect wordt onderhouden, dat ten goede komt aan de levensduur van de kachel. 

 

  Geluidsarm

Een Nordic Fire pelletkachel is de stilste in zijn soort, dit wordt bereikt door gebruik te maken van diverse innovaties*: o.a. de traploze continu motor, gietijzeren warmtewisselaar, in te stellen convectieventilator en relaxfunctie.
* de genoemde innovaties zijn modelafhankelijk, zie productpagina

 

 Lange Levensduur

Een Nordic Fire pelletkachel heeft een lange levensduur dankzij de hoogwaardige materialen waaruit de kachel is opgebouwd. De kachel bestaat uit gietijzer en zwaar staal en de branderruimte is bekleed met het sterkste vermiculite. Dit heeft als voordeel dat er minder warmte naar de electronische onderdelen kan doorstralen. 

 

  Quick Start

Een Nordic Fire pelletkachel is uitgevoerd met een quartz gloeispiraal,een quartz gloeispiraal is binnen 10 seconden opgewarmd en wordt vele malen heter dan een standaard gloeispiraal. Door het gebruik van deze innovatieve gloeispiraal start de pelletkachel veel sneller op en is de rookontwikkeling minimaal. Bovendien wordt er stroom bespaard doordat de opstarttijd veel korter is.

 

  Relaxfunctie

Nordic Fire biedt de stilste pelletkachel in zijn soort. Om dit te kunnen garanderen is de pelletkachel voorzien van een Relax Functie: hiermee is de convectieventilator tijdelijk uit te zetten en kan het relaxen beginnen!

 

  Timer & Thermostaat

Comfort staat bij Nordic Fire voorop: daarom zijn alle pelletkachels voorzien van een uitgebreide timerfunctie waarmee u diverse programma's kunt instellen. Daarnaast kunt u dankzij de thermostaat een gewenste temperatuur instellen voor een automatische regeling van de pelletkachel.

 

  TOUCH afstandsbediening

De Nordic Fire is standaard voorzien van een moderne TOUCH afstandsbediening waarmee u eenvoudig alle gewenste instellingen kunt invoeren en diverse data kunt aflezen. 

 

 WiFi

Bij Nordic Fire is WiFi standaard! Naast de uitgebreide TOUCH bediening is de pelletkachel vanaf elke plek via uw smartphone of tablet te bedienen. Voorbereid op de toekomst!

 

Gevelelementen Montage Kruijen

Wij zien u graag terug in een van onze showrooms